You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aan het laden...

Over Praktijk Boost

In 2010 startte Emilie Ciers haar eigen logopedische praktijk op langs de Brugsesteenweg in Hulste, dit in combinatie met werk in een praktijk in Izegem om veel bij te leren en de kneepjes van het vak te leren kennen. Daar werkte ze tot oktober 2017. Door de groei van haar eigen praktijk, besliste ze om dan volledig voor haar eigen praktijk te gaan. Deze groeide steeds meer en in maart 2018 is Leen dan mee in de praktijk komen werken. In augustus 2018 namen zij hun intrek in de volledig nieuwe kantoren in de huidige vestiging, ook langs de Brugsesteenweg in Hulste. Langs de Brugsesteenweg in Hulste zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor verschillende aangrenzende gemeentes, zoals groot Harelbeke, Ingelmunster, Lendelede,...
De samenwerking met Lisa is dan begonnen vanaf november 2018.
Wij waren tot december 2019 een team van 3 gemotiveerde logopedisten met veel motivatie en inzet voor ons vakgebied. Vanuit die motivatie zijn we dan ruimer beginnen denken en dat was uiteindelijk de aanzet voor het ontstaan van Boost!.
Wij zijn uitgegroeid tot een jonge dynamische groepspraktijk, bestaande uit 3 logopedisten, een psychologe en een ergotherapeute, die staat voor een correcte individuele behandeling per cliënt op 1 of meerdere aspecten indien nodig. We halen expertise uit verschillende vakgebieden om binnen te therapie meer gericht te kunnen werken.
Vanaf januari 2020 staan dus ook Elien (psychologe) en Delphine (ergotherapeute) klaar voor jullie in de praktijk!

De logopedistes van Praktijk Boost

logopediste Emilie Ciers Harelbeke
Emilie Ciers

Ik studeerde in 2010 af aan de Arteveldehogeschool in Gent als logopediste.
Ik ben aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten en volgde reeds tal van extra bijscholingen, waaronder een specialisatie OroMyoFunctionele therapie en de Typ10 training.

logopedie Amaurie Deneckere Harelbeke
Amaurie Deneckere

Als tiener was ik leidster in een jeugdbeweging, hier groeide mijn hart voor kinderen. De keuze om logopedie te studeren was dan ook snel gemaakt.
Ik studeerde in 2020 af als logopediste aan de hogeschool Vives. Ik ben van plan om op regelmatige basis bijscholingen te volgen, om zo mijn kennis uit te breiden.

logopediste Demi Grymonprez uit Izegem
Demi Grymonprez

Ik ben heel mijn jonge leven actief lid geweest in de Chiro en nadien ook leidster geworden. Mijn voorkeur ging daarom al snel uit naar het werken met kinderen. Vanuit dit opzicht startte ik de studie Kleuteronderwijs, maar na twee jaar besefte ik dat ik kinderen nog concreter wou helpen met hun hulpvraag. Ik studeerde in 2020 af als logopediste aan de Hogeschool VIVES in Brugge. Tijdens mijn stages kreeg ik de kans om in verschillende settings ervaring te mogen opdoen. Hierdoor groeide mijn interesse voor neurogene – en slikstoornissen.

De psychologe van Praktijk Boost

psychologe harelbeke
Elien Nollet

Ik studeerde in 2014 af aan KU Leuven in de richting Klinische Psychologie optie kinderen en jongeren.
Ik ben aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Beroepsfederatie voor Psychologen (BFP). Mijn erkenningsnummer is 912114310.

De ergotherapeute / klinisch orthopedagoog van Praktijk Boost

ergotherapeute Harelbeke
Delphine Roumans

Ik ben ergotherapeut en klinisch orthopedagoog en studeerde in 2017 af aan de Arteveldehogeschool. Als ergotherapeut is het mijn doel om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de samenleving.

Enkele leuke cijfers:

82

Brugsesteenweg 82 Hulste

Onze praktijk is gelegen op Brugsesteenweg 82 8531 Hulste.

5

5 specialisten

We werken met 3 logopedistes, 1 psychologe en 1 ergotherapeute